Easyhomelift

Easyhomelift, de 'slimste' huislift

Sinds de oprichting in 1998 zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling, levering en het onderhoud van liften voor goederen en huisliften voor personen. Ons bedrijf heeft drie hoofdsegmenten: lifttechniek, handling gereedschappen en ergonomische tilhulpen. Ons beleid kenmerkt zich door ons continue streven om slimme innovatieve technieken aan te wenden om de individuele mens te ondersteunen in zijn werk- en leefomgeving.

Een liftbedrijf waarbij mensen eerst komen

Bij Easy Home Lift komen mensen eerst. Ons succes als liftbedrijf bestaat uit het vermogen om te anticiperen op de behoefte van mensen in het dagelijkse leven. Wij beschikken over eigen ontwerp en productiefaciliteiten. Hierdoor kan ons liftbedrijf voor bijna iedere situatie maatwerk realiseren. Onze kennis van de actuele richtlijnen en normen zorgen altijd voor veilige liftinstallaties.

Easy Home Lift, een bedrijfsactiviteit van ELSTO Drives & Lifting!

Door het leveren van maatwerkproducten kunnen wij als liftbedrijf de toegankelijkheid van gebouwen of woonhuizen verbeteren met hiervoor speciaal ontworpen liftoplossingen. Een voorbeeld hiervan is de EasyHomeLift: een bijzondere woonhuislift voor rolstoel gebonden personen die geplaatst kan worden zonder dat een liftschacht gebouwd hoeft te worden. Met dit product bieden wij als liftbedrijf hét ideale alternatief op de traplift. ELSTO Drives & Lifting levert nog tal van andere hulpmiddelen voor minder validen.

Wilt u meer informatie over de slimme en innovatieve EasyHomeLift huislift? Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan of bel ons via tel.: +31 (0)10-4373211.