De rolstoellift die altijd past!

EasyHomeLift: de rolstoellift die altijd past!

Een rolstoellift die altijd past en waar geen liftschacht van toepassing is? Dat is de EasyHomeLift van ELSTO Drives & Lifting. Deze slimme rolstoellift heeft door het innovatieve 'vloerluikprincipe' enkel een kleine bouwkundige aanpassing nodig. Met de EasyHomeLift rolstoellift is het verplaatsen naar een andere verdieping nog makkelijker. Een groot voordeel van de EasyHomeLift is dat men geen liftschacht meer hoeft te bouwen om de rolstoellift in werking te stellen. De enige grote aanpassing betreft een plafondsparing. Hierdoor neemt de rolstoellift minder ruimte in beslag en kan hij makkelijk in een hal geplaatst worden.

Veilig en makkelijk verplaatsen met onze rolstoellift

Wanneer u verhuist kan de rolstoellift bovendien altijd worden meegenomen naar de nieuwe woning. De EasyHomeLift kan altijd weer verwijderd worden. De rolstoellift is speciaal ontworpen om rolstoelgebonden personen veilig en makkelijk te verplaatsen. De rolstoellift bestaat uit een half open cabine met gedeeltelijk transparante panelen. De EasyHomeLift leveren wij in een mooie neutrale beige kleur en u kunt zelf het vloerluik van de rolstoellift naar eigen wens en smaak aanpassen. ELSTO Drives & Lifting is al dertig jaar de specialist in rolstoelliften. Wij werken met passie aan de beste oplossingen voor rolstoelgebonden personen.

Meer informatie over de EasyHomeLift rolstoellift

Onze ervaren medewerkers staan graag klaar voor al uw vragen over de EasyHomeLift rolstoellift. U kunt ons telefonisch bereiken via tel.: +31 (0)10-4373211. Of vraag direct hier uw vrijblijvende offerte aan.