Perfecte platformlift

De perfecte platformlift voor in huis

Zoekt u naar de perfecte platformlift voor in huis? ELSTO Drives & Lifting heeft met de EasyHomeLift platformlift de oplossing voor rolstoelgebruikers. De platformlift kan bijna overal worden geplaatst en heeft slechts een sparing in het plafond nodig. Een permanente liftschaft is met deze platformlift dus niet meer nodig! Het verticaal verplaatsen in een rolstoel was nog nooit zo makkelijk en bijna overal toepasbaar.

De platformlift heeft enkel een plafondsparing nodig

De EasyHomeLift platformlift is speciaal ontwikkeld voor rolstoelgebonden personen. De enige bouwkundige aanpassing betreft het aanbrengen van een plafondsparing. De cabine van de platformlift verplaatst zich middels een tweetal poten. ELSTO Drives & Lifting levert de platformlift in een rustige beige kleur. De cabine is half open wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

U kunt de platformlift altijd meenemen bij verhuizen

Het grote pluspunt van de EasyHomeLift platformlift is dat u hem altijd weer kunt laten verwijderen. Gaat u verhuizen? U kunt de platformlift altijd met u meenemen. Met de platformlift hoeft u uw rolstoel, in tegenstelling met de traplift, niet meer te verlaten. De EasyHomeLift is bovendien erg veilig door de val- en beknellingbeveiliging. Voortaan is het verplaatsen tussen verdiepingen snel en comfortabel mogelijk zonder permanente schacht en zonder liftput.

De platformlift is het ideale alternatief op de traplift

ELSTO Drives & Lifting is al 30 jaar de (platform)lift expert in Nederland. Met de EasyHomeLift platformlift hebben wij het ideale alternatief op de traplift of de rolstoellift met liftschacht. De platformlift is voor iedere gebruiker aan te passen. De ervaren medewerkers van ELSTO Drives & Lifting vertellen u graag over de mogelijkheden van de platformlift.

Wilt u direct iemand spreken over de platformlift? U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)10-4373211. Voor een vrijblijvendeofferte kunt u hier uw aanvraag plaatsen.