Ideale plateaulift voor rolstoelgebruikers

De EasyHomeLift: de meeste ideale plateaulift

De EasyHomeLift van ELSTO Drives & Lifting is de plateaulift voor rolstoelgebruikers die altijd past! Deze plateaulift is makkelijk te plaatsen door het aanbrengen van een sparing in het plafond. Hierdoor is een liftschacht niet meer nodig. De plateaulift cabine kan op verschillende plaatsen in huis worden aangebracht. Met de EasyHomeLift plateaulift wordt het verticaal verplaatsen in een rolstoel nog makkelijker.

Een ruimtelijk gevoel in de plateaulift

De EasyHomeLift plateaulift is speciaal ontworpen voor een persoon in een rolstoel. De plateaulift cabine is half open met gedeeltelijk doorzichtige ramen. Hierdoor heeft de plateaulift een ruimtelijk gevoel. Wij leveren de plateaulift in een mooie en rustige beige kleurstelling. Desgewenst kan het vloerluik naar eigen persoonlijke smaak worden afgewerkt. Een groot voordeel van de EasyHomeLift plateaulift is dat deze altijd weer verwijderd kan worden. Wanneer u verhuist is het meeverhuizen van de plateaulift daarom geen enkel probleem. De EasyHomeLift is bovendien beveiligd tegen valgevaar en beknelling. De vloer- en plafondluiken werken met aanrakingsgevoelige sensoren.

Veilig en comfortabel verplaatsen met de plateaulift

ELSTO Drives & Lifting is met trots al dertig jaar de (plateau)lift specialist in Nederland. Met de EasyHomeLift plateaulift bieden wij rolstoelgebruikers het perfecte alternatief op de traplift. Verplaatsen in de EasyHomeLift plateaulift is altijd veilig en comfortabel. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

U kunt ons telefonisch bereiken op tel.: +31 (0)10-4373211. Wij staan klaar voor al uw vragen over de EasyHomeLift plateaulift. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier.