EasyHomeLift invalidenlift

Ontdek het gemak van de EasyHomeLift invalidenlift

Bij de keuze van een invalidelift staan veiligheid, gebruikersgemak en comfort voorop. Al deze kenmerken vindt u terug in de EasyHomeLift invalidelift van ELSTO Drives & Lifting. Met deze invalidelift hoeft u uw rolstoel niet meer te verlaten zoals met de standaard traplift. En bijzonder is dat u voor deze invalidelift slechts een minimale bouwkundige aanpassing in huis hoeft te doen.

Geen liftschacht nodig met deze invalidelift

Deze innovatieve invalidelift is ideaal omdat u geen liftschacht hoeft aan te leggen. Het verticaal verplaatsen gaat middels een sterke en veilige constructie langs de wand en door een vloerluik of plafondsparing. De EasyHomeLift invalidelift heeft als voordeel dat de ruimte vrij is wanneer de cabine op de andere verdieping is. Plaatsing in bijna iedere gewenste ruimte in uw woning is geen probleem.

De invalidelift is makkelijk te verwijderen en mee te verhuizen

De EasyHomeLift invalidelift is door de eenvoudige plaatsing ook weer makkelijk te verwijderen. Mocht u verhuizen, dan neemt u uw invalidelift gewoon met u mee naar uw nieuwe woning. Wij leveren de invalidelift in een rustige beige kleur samengesteld uit panelen die deels transparant zijn. U kunt het vloerluik naar eigen smaak aanpassen. ELSTO Drives & Lifting is al dertig jaar specialist op het gebied van invalideliften. Met de EasyHomeLift invalidelift hebben wij een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing voor rolstoelgebonden personen ontwikkeld. Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden en staan voor al uw vragen klaar.

Wilt u meer informatie over de slimme en innovatieve EasyHomeLift huislift? Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan of bel ons via tel.: +31 (0)10-4373211.