Het alternatief op de traplift

De EasyHomLift: het alternatief voor de traplift

Zoekt u naar een goed alternatief voor de traplift? Dan is de EasyHomeLift de oplossing. Deze huislift is geschikt voor het verticaal verplaatsen van een persoon in een rolstoel. De rolstoelgebruiker hoeft in tegenstelling tot de traplift zijn of haar rolstoel niet meer uit om zich te verplaatsen. Met deze lift is bovendien geen liftschacht nodig.

Door het innovatieve 'vloerluikprincipe' is enkel een kleine bouwkundige aanpassing nodig om de huislift te plaatsen. Het plaatsen van deze lift is bovendien niet permanent. Een traplift is vaak een specifiek op maat gemaakte oplossing, afhankelijk van het soort trap. Onze lift kan bij een verhuizing, in tegenstelling tot de traplift, makkelijk worden verwijderd en meegenomen.

Ontdek de voordelen ten opzichte van de traplift

Bij een traplift is de rolstoel gebonden persoon gedwongen om zijn of haar rolstoel te verlaten. Met de EasyHomeLift is dat niet het geval. De rolstoel kan eenvoudig de lift in worden gereden. Onze lift is voor iedere rolstoelgebruiker zeer comfortabel en veilig en wordt standaard geleverd in een neutrale beige kleur.

Soms is het bouwtechnisch niet mogelijk een traplift te plaatsen. Ook dan biedt de EasyHomeLift uitkomst. Slechts het aanbrengen van een plafondsparing is hierbij van toepassing.

Wilt u meer informatie over de slimme en innovatieve EasyHomeLift huislift? Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan of bel ons via tel.: +31 (0)10-4373211.