Comfortabele stoellift

Een veilige en comfortabele stoellift

Veilig en comfortabel verplaatsen in huis, zonder dat u uw rolstoel hoeft te verlaten? Het kan met de EasyHomeLift stoellift van ELSTO Drives & Lifting. Deze bijzondere stoellift heeft enkel een bouwkundige aanpassing in het plafond nodig voordat hij klaar voor gebruik is. Het plaatsen van een liftschacht behoort met deze stoellift tot het verleden!

Met deze stoellift is een liftschacht niet meer nodig!

De EasyHomeLift stoellift is ideaal omdat het aanleggen van een liftschacht niet nodig is. Door een simpele plafondsparing kan de stoellift makkelijk geplaatst worden. De stoellift neemt daardoor minder ruimte in beslag en kan zowel in de woonkamer als in een hal gebruikt worden.

De EasyHomeLift stoellift kan bijna overal worden geplaatst

Ideaal aan de EasyHomeLift stoellift is dat deze bij een verhuizing altijd meegenomen kan worden. De stoellift kan namelijk worden verwijderd. Het gebruik van de stoellift is zeer comfortabel en veilig. De cabine is half open met zowel dichte als transparante panelen. Dit geeft de stoellift een open maar veilig gevoel.

Wij leveren de EasyHomeLift stoellift in een neutrale beige kleur. Het is mogelijk om zelf een aantal onderdelen aan de stoellift naar eigen smaak en gebruik aan te passen. Wij zijn al 30 jaar de expert op het gebied van stoelliften. Onze vakkundige medewerkers werken al jaren aan de beste oplossing voor rolstoelgebruikers.

Meer informatie over onze stoellift

Heeft u vragen over onze stoellift en wilt u meer weten over de mogelijkheden? U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)10-4373211. Of vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.