Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website kan technische onjuistheden en typefouten bevatten. ELSTO Drives & Lifting aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor het zodanig bijhouden van deze website dat de informatie actueel is of dat de op deze website geplaatste informatie correct of volledig is. U dient de juistheid en volledigheid van alle op deze website geplaatste informatie te controleren alvorens een product of dienst af te nemen, of de beschikbaar gestelde informatie voor service of engineering doeleinden te gebruiken. Wijzigingen zijn voorbehouden zonder voorafgaande kennisgeving.

Privacy

Uw persoonlijke gegevens die door of via deze website worden verzameld, zullen door ELSTO Drives & Lifting niet aan derden ter beschikking worden gesteld of openbaar worden gemaakt tenzij openbaarmaking wordt opgelegd door een wettelijke verplichting. Uw gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt om de kwaliteit en gebruik van de website te evalueren of om u te informeren over producten of diensten van ELSTO Drives & Lifting die voor u interessant kunnen zijn. Indien u niet langer nieuwsbrieven of ander digitale marketinginformatie van ELSTO Drives & Lifting wenst te ontvangen dan kunt u dit kenbaar maken door op de unsubscribe-link (uitschrijving) te klikken die onder aan de digitaal verzonden informatie staat. Voor nadere vragen of meer informatie kunt u een e-mailbericht sturen naar webmaster@elstolifting.com

Copyright

Deze site of een deel van de inhoud van deze site mag niet zonder voorafgaande toestemming van ELSTO Drives & Lifting worden gekopieerd, vermenigvuldigd of gepubliceerd, of worden gebruikt voor het maken van afgeleide werken. Wel is het toegestaan om voor persoonlijke of niet commerciele doeleinden informatie te gebruiken.