ELSTO Drives & Lifting

Over ELSTO Drives & Lifting

ELSTO Drives & Lifting is één van de laatste onafhankelijke liftbedrijven in Nederland.

Sinds de oprichting in 1998 zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling, levering en het onderhoud van liften voor goederen en huisliften voor personen. Ons bedrijf heeft drie hoofdsegmenten: lifttechniek, handling gereedschappen en ergonomische tilhulpen. Ons beleid kenmerkt zich door ons continue streven om slimme innovatieve technieken aan te wenden om de individuele mens te ondersteunen in zijn werk- en leefomgeving.

ELSTO Drives & Lifting is dé leverancier van humaniserende en ergonomische producten. Het leveringsprogramma heeft drie hoofdsegmenten, t.w.: Lifttechnische producten om de toegankelijkheid van gebouwen voor mensen - al dan niet met een beperkte mobiliteit - en goederen te vergroten, Handling gereedschappen voor zware lasten en Ergonomische Tilhulpen.

ELSTO Drives & Lifting streeft ernaar een structurele bijdrage te leveren aan een verbeterde werk- en leefomgeving, dit om langdurige participatie van mensen te bevorderen in onze samenleving. Dit kunnen wij bewerkstelligen door het leveren van maatwerkproducten om de ergonomie te verbeteren met behulp van tilhulpen en gereedschappen, of door de toegankelijkheid van private en openbare gebouwen te verbeteren met hiervoor speciaal ontworpen liftoplossingen.

 

ELSTO Drives & Lifting is een allrounder en beperkt zich niet tot het aanbieden van oplossingen waaraan slechts één basistechniek ten grondslag ligt. Onze producten zijn veelal uitgerust met elektromechanische, hydraulische of pneumatische aandrijvingen en worden vacuümtechnieken al naar gelang de applicatie additioneel toegepast. Onze eigen ontwerp- en productiefaciliteiten maken het ons mogelijk om uiterst flexibel klantspecifieke aanpassingen door te voeren. Ieder specifiek geproduceerd product of productontwikkeling, bieden onze toekomstige klanten “á la carte” oplossingen om hun toegankelijkheid- en/of handlingproblemen op te kunnen lossen.

Kwaliteit

Bij EELSTO Drives & Lifting staat kwaliteit hoog in het vaandel. Alle werkzaamheden die ELSTO Drives & Lifting zijn volgens de geldende richtlijnen

  • VCA gecertificeerd
  • Machine Richtlijn 2006/42/EG
  • BS5900/2012

Link naar de site van ELSTO Drives & Lifting

VCA - Checklist Aannemers